Reef Central Online Community

Home Forum Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences View New Posts View Today's Posts

Find other members Frequently Asked Questions Search Reefkeeping ...an online magazine for marine aquarists Support our sponsors and mention Reef Central

Go Back   Reef Central Online Community > Sponsor Forums > EcoTech Marine
Register Blogs FAQ Calendar Mark Forums Read

Notices

Reply
Thread Tools
Old 11/07/2017, 10:12 PM   #1
ROlympia
Registered Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 23
MP40 Antisynch Gyre, no change in speed

I have two MP10s and one MP40. I wanted to place the MP40 toward the front on one end, and the MP10s on the other end, front and rear. I wanted to run them in gyre mode, the MP40 and rear MP10 set to antisynch with the front MP10. I wanted the MP10 to be master because I can set it to 100% and the MP40 to 30 or 40%, whereas if the MP40 is master at 40%, the MP10s don't exceed 40%.

The problem is that there is no variance in the speed of the MP40. Even though the speed indicator is going up and down, the speed is constant.

I programmed them using ESL. Suggestions?

Also, one of the MP10s which I bought in April this year (the other I bought in October of this year) is noisy. Sounds similar to an RC car but not as loud. I can hear it upstairs. I can't hear the other two unless I put my ear next to them.

Thanks


ROlympia is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 04:44 AM.


TapaTalk Enabled

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
Use of this web site is subject to the terms and conditions described in the user agreement.
Reef CentralTM Reef Central, LLC. Copyright 1999-2014